Thorninghallens Motionscenter.
Tlf. 26781414
/images/header/header1.jpg /images/header/header2.jpg /images/header/header3.jpg /images/header/header4.jpg

Information omkring Thorninghallens Motionscenter


Thorninghallens motionscenter blev bygget i 2006 og skal fungere som et aktivt supplement til hallens øvrige aktiviteter. Thorninghallens motionscenter er et motionscenter for Alle.

I motionscenteret findes et bredt udvalg af træningsmaskiner fra Technogym. Yderligere indeholder centeret kredsløbsmaskiner, frivægtsudstyr og håndvægte fra 1-32kg. Ydermere tilbyder centeret holdtræning for Alle. (se under HOLD)
Motionscenteret er og skal forblive et rent center. Rent i form af rengøring, oprydning og vedligehold, og rent som en betegnelse for at ulovlige præstationsfremmende midler IKKE acepteres. I den forbindelse samarbejder Thorninghallens motionscenter med antidoping Danmark.
Thorninghallens motionscenter vil skabe rammerne for et godt træningsmiljø, vi ønsker herigennem at skabe et socialt mødested, som vil understøtte det i forvejen eksisierende sociale netværk som hallen tilbyder.

Praktisk Info:


I Motionscenteret vil der mandag-torsdag fra kl.17-20 være en instruktør til rådighed. Instruktørene vil varetage prøvetimer i forbindelse med oprettelse af medlemsskab, og vil i øvrigt stå til rådighed for centerets brugere i den pågældende tid.

I forbindelse med brug af motionscenteret, vil Thorninghallens omklædningsrum stå til rådighed. Under brug af motionscenteret må der kun benyttes påklædning beregnet til indendørs brug.